Frukost: müsli, mjölk, kaffe och gårdagens kladdkaka

Jaha, då var man ensam igen i staden Malmö. För lite drygt en timme sedan lämnade E1 lägenheten för att bege sig till Gran Canaria, där han ska stanna i en månad (nästan) för att slippa pollenet i luften. Men han gav mig en fin morgon, ett härligt uppvaknande av försiktiga kyssar i hela mitt ansikte, kommer att sakna det...

MEN! Idag får jag min lägenhet! De första grejorna är redan inköpta (prydnadssaker visserligen, men ändå), så nu blir det till att greja med den! Mor och far kommer ned hit någon gång inom en vecka och ska hjälpa mig att flytta, så innan dess blir det väl till att packa alla mina saker och kanske plocka isär bokhyllan, som för övrigt ska målas vit. Jag är sjukt pepp på detta, så månaden kanske inte tar lång tid. Dessutom är det Aurora om en dryg vecka, så där kommer tiden att gå, och efter det blir det besök hos mormor och hemma i gamla Uschle, så jag har en del för mig, det har jag. Det blir nog nästan värre för honom, tänk att behöva vara där i fyra veckor utan någon att umgås med utöver sig själv... Men men.

Om en fyrtio minuter ska jag till jobbet. Igår var det kaos och vi sålde för 21.000 kronor! Det är väldigt mycket för att vara en vanlig dag, så idag ska jag ta fram väldigt mycket i början, så att jag slipper gå på ett tag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0