Fajitas

Imorgon bär det av mot Skåneland för min del. Första natten blir hos syster, medan nästa  vecka är hos G och den han delar med. Sedan, om drygt en vecka, får E och jag våran lägenhet, och jag flyttar på riktigt! Det känns jättespännande det här. Ny skola, nya vänner, ny bostad, nytt postnummer, ny mobil (!), nya serier och ny resväska. Vad mer kan man begära? Jag är jättetaggad, och tycker att det ska bli underbart med ett ombyte. Dessutom kan man väl hoppas att jag brjar leva lite nyttigare igen, för den här sommaren har verkligen (verkligenI) varit en sommar med stort plus (och inget positivt sådant). En syndernas sommar, med allt vad det innebär för slarv.

Jag har inte hunnit packa klart än, och tåget går om tio timmar, cirkus. Men det är inte så mycket kvar nu tror jag. För tillfället har jag fem fullpackade resväskor och en ryggsäck som inte heller är tom, och då har jag inte packat täcke och kudde än... och inga böcker! JAg måste ha med mig böcker!

Undrar när jag får träffa på en dator nästa gång (imorgon bitti, jo, men efter det!)... Jag tar inte med mig min ner nu direkt, utan mamma och pappa får komma med den nästa vecka, och vi har inte internet, så det bir väl inget under den första tiden i lägenheten heller :S

Men packa var det...


Nötter

Idag är en dag av förvirring. Igår också i och för sig, för igår var det onsdag hela förmiddagen, men måndag på kvällen. Sedan visade det sig att det var tisdag, och då kände jag mig borta. Idag däremot är det torsdag, så jag har gått runt i någon timma och funderat över om jag duschade igår, eller om det var meningen att jag skulle göra det idag. Jag har en känsla av att jag kanske duschade igår,men är inte säker på det, så jag tänkte eftegr på vad jag har gjort i veckan... Och kom inte fram till något egentligen, så jag bestämde mig för att duscha efter att jaghar varit ute istället. Intressant, intressant...

?

watching Men in Trees

Mackor och Te


Grymmaste serien i år! Jag älskar den faktiskt! (Jag vet K, jag skulle tycka den var bättre om jag såg den i bättre kvalité!) Men så, titta på den, älska den, och låt den på så vis bli ett med ditt liv!

Frukost

I love happy endings! Såg precis klart på Gossip Girl (andra säsongen). Underbart. Det var nästan så att jag grät (nästan ja!). Next please!

Nothing...

Är det bara jag, eller drabbas alla av dagen-efter-ångest, även om det - som nu - inte är speciellt mycket dagen efter att snacka om? Man får den där "fan, jag gjorde slut på massa pengar och ska aldrig mer dricka"-känslan..? No..? Just me..?

Lime!

Idag åkte jag till Borås för att byta ut min väska, alltså vandrade K och jag  först ner till busstationen men min dånande rullväska i röd hårdplats, och sedan vidare genom Borås city. Vi hittade inte affären som vi skulle till, då den hade bytt namn, så jag gick in på en annan, som visade sig vara rätt. Efter många lappar och tjat om kopiering kom jag sedan ut med en ny, blå väska, som inte var hård. Betydligt finare än min gamla med andra ord.
  För att fira gick vi och shoppade (tittade på kläder utan att handla), och åt sedan på en thairestaurent. För att känna oss bättre för att vi inte lyckats hitta något att köpa gick vi iväg för att fika... vilket blev ett glas vin (okej, vi tänkte vin direkt, men det låter bättre om jag säger att vi funderade på kaffe först), som sedan helt plötsligt hade blivit tre! Vi tog nästa buss hem (efter donken och några suktande andetag vid en annan bar, som inte hade stängt än, men vi är ju inte beroende, så vi klarar oss utan en drink...). Bussresan var roligare än vanligt dock, och Amy var med oss.
   Väl hemma på asfaltsplattans torg (U's busstation) blickade vi upp mot himmelen ("Ströget" = gamla "Pluto", som är ett av byns två uteställen). Vi råkade ta varsitt glas vin till (dyrt! 56 kronor! Vart är världen påväg!?), och sedan bar det hemåt... eller ja, hemåt och hemåt, men bar gjorde det i alla fall! 
   Nästa bar var alltså "Bryggan" som ligger bara några hundra meter från Ströget. Här köpte vi oss varsin drink (skitäcklig! Hon glömde någon ingrediens, så allt smakade jättebeskt, så den fick svepas ;)), och sedan gick vi hemåt, for real! 

I stort var det alltså en mycket underhållande dag, och jag kände att jag verkligen kom fram! Jag har saknat detta! K är bra för mig! Igen! IGEN!!!!!!

Pasta och gammal tacofärs (från igår, så inte jättegammal)

Jag drömde om elevhemmet inatt! Jag kom på besök samtidigt som alla flyttade in igen, och det var massa tårar, för jag var så glad över att träffa folk. Men när jag skulle in till Skånes och As rum (de delar ju inte, men det var likadant vi båda tillfällena) visade det sig att de hade bytt rum! Skåne hade Ts rum och A det som ligger till höger om det (egentligen är det Skånes riktiga rum, men det var det inte i drömmen, för korridoren var längre där), vilket resulterade i att jag gick in i en främlings rum. Inte så roligt faktiskt... Sedan var det också så att de hade bytt nummer på rummen, så mitt gamla rum hade något i stil med 3628 istället för 221. Jag blev lite ledsen över det också. Dessutom hade ju korridoren förändrats lite till utseendet, och det var ju inte jättekul det heller. Stackars mig! Sedan hoppade jag iväg till ett stämrep där F försökte bita mig i magen hela tiden, läskigt! :S

Denna dag har för övrigt bestått av väntan, ogräsrensande, väntan igen, borttagande av dynor och sovsäckar från studsmattan och ytterligare lite väntan... Sedan när jag nästan skulle åka iväg och hämta mamma säger pappa att han åker ned i alla fall, så då slapp jag vänta i alla fall... ungefär...

Tacos naturligtvis

På måndag är det två veckor kvar tills skolan börjar. Vi åker ner på söndagen... PANIKÅNGEST! Det är så mycket som ska hinnas med; så mycket jag vill göra, och så mycket jag borde göra. Jag måste ta tag i mitt liv helt enkelt!

...

Pasta pesto med grönt och ost

Jag bara låg där och flöt, avnjöt av vattnet, och så dyker det helt plötsligt upp en karl mellan mina ben!

macka och fil

Idag har jag gått sönder mina fötter...

Gratulerar A till körkortet! :D


Kebabrulle med stark sås



Vaknade upp med låten i huvudet igår morse... Lite lustigt i och med att jag bara hört den ett fåtal gånger, men  den passar in (precis som K sa)...

Jag är förresten hemma nu igen...

RSS 2.0