Gröt med lingonsylt, bröd (hemmagjort) med ost(!) och te

Idag skrev vi på kontraktet för den nya lägenheten! Guuud vad skönt det är att ha fixat den! Det ska bli så himla roligt att inreda lite, skaffa egen säng och mycket, mycket mer! Och tänk att bo knappt 100 meter från Möllevångstorget, det kallar jag centralt (nära till både Ölcafét och Tröls, höhö)! Så grymt mycket bättre än lägenheten vi tittade på i Lindängen (den var jätteäcklig, och det luktade... illa), och bättre än den vid Nydala torg, bättre än den andra vi var och tittade på igår, bättre än den vi tittade på i onsdags... Den blir perfekt! Synd bara att vi bara får hyra till sista juli, men, men, allt kan man ju inte få.

Lyssnar just nu på min läxa; "Song without words" av Mendelssohn (Op. 109, om någon nu får för sig att söka. Det finns ganska många stycken med just den titeln, men op. 109 finns det ju bara ett.) otroligt fint stycke faktiskt, är glad att jag valde det. Väldigt känslofullt, om man nu lyckas få fram det vill säga. Lektion imorgon, får se vad O säger.

Läser fantastiskt vackra saker på norska också. Ack! Livet är så underbart ibland! Hoppas veckan går snabbt, så att fredagen är här snart... Åh...


Frukost: gröt, chai-te, ägg och macka med Lidl-korv

Jag hatar att vara sjuk när jag har mycket att göra! Baslektionen fick jag ställa in och gehörlektionen missar jag också. Skit, piss och bajs! Ensamt är det här också, men vad kan man göra åt det? Ingenting... Söndagen var helt fantastisk, över förväntan, även fast just "väntan" var det som tiden mest gick åt till. Dock hade jag hur mysigt som helst, och jag kan inte annat än längta som en tok tills på måndag, då Bjørnen kommer tillbaka igen. Aaaaah!

RSS 2.0