Mål :)

Jag glömde säga förut att jag - äntligen - fått ett mål att sträva mot i mitt liv! Jag ska flytta till England och bli världens bästa kontrabasist! Där har vi det! Jag blev så grymt sugen på att flytta till England nu när vi var där, så det är inte sant! Gaah! Jag vill flytta dit nu! Inte klokt inte klokt :P


Manchester

I söndags kom jag hem från en underbar resa till Manchester. Som vanligt gick allting fel (eller ja, allt som hade med en viss tysk härskare att göra), så det blev mycket problematik: vi fick byta rum sista natten, då "Usche Knusche" klantat till det och inte berättat för hostellet att vi skulle bo där i en natt extra (något som han vetat om i flera månader, men som hostellet fick reda på för två veckor sedan av vår underbara danska). Tysken hade dessutom bokat flygbiljett åt E istllet för B, så vi fick stora pråblem både på dit- och hemvägen. En annan sak denne "Usche Knusche" glömde bort var att många av oss hade med sig sina instrument. Dessa bokade han plats för på flyget till Manchester, men tror ni han hade bokat in dem på vägen hem? Nej, naturligtvis inte. Den mannen är inte populär just nu kan jag ju säga. Vi gick igenom säkerhetskontrollen några få minuter efter att Gaten stängt, vilket betyder att vi egentligen borde ha missat flyget, men som tur var var detta försenat. Om man nu bortser från detta strul var det faktiskt en väldigt rolig resa. Jag kärade ner mig i en skjorta som gick sönder och en kille vid namn Fergus (som var jättesnygg och kontrabasist!). Jag drack minst en kaffe latte från (Starbucks) om dagen och åt fyra efterrätter om dagen (två per måltid på skolan).

Så, det var nog allt sammanfattat. Rörde inte ett instrument förrän på fredagen, så spelade gjorde vi inte speciellt mycket, men nog blev man inspirerad alltid :P

Koussevitzky

Tro det eller ej, men just nu sitter jag faktiskt och skriver hemma i U-hamn! Det är så underbart att vara hemma ibland (har ju faktiskt inte varit hemma sedan sista helgen i augusti (?), och då var jag hemma i 40 minuter). Men bli nu inte överlycklig och tro att jag kan stanna för en fika eller två, nej, imorgon åker far, lillebror och jag till Gällstad för att titta på byxor (och kanske köper jag några att springa runt i), och sedan åker jag tillbaka till Vbg med 14:10-bussen. JAg måste nämligen öva ordentligt till konserten på måndag (du är hjärtligt välkommen förresten! 19:00 på muséet i Vbg), plus att vi (omparna) åker till Manchester på tisdag, så jag måste titta igenom orkesterstämmorna ordentligt.

Just nu undviker jag att gå och lägga mig genom att lyssna på Koussevitzky (underbart!) och skriva här. Jag vet inte riktigt när jag kommer hem nästa gång... Inte blir det de 24:e i alla fall, för då har vi kak-bålrunda! Wohoo säger jag bara :D Undrar jag vad jag ska baka... *-)

Ja, nej, nu får jag nog gå och lägga mig, för jag ska upp tidigt i morgon och shoppa loss (eller inte, men jag ska som sagt till Gällstad och leta efter billiga och bra springbyxor).

Kommer i alla fall hem 7:e november folks. Eller ja, om det nu går någon buss vi kan ta, annars blir det väl den 8:e ^^

RSS 2.0