Yoghurt, müsli och emmagjort bröd

Idag har varit en riktig Emma-dag; jag tog sovmorgon, ringde mamma, gick sedan ut och sprang i 45 minuter, lät det ta lång tid att göra mig iordning, åt lunch och såg på TV, ringde mormor, ringde mamma igen och tog en långpromenad "tillsammans" med henne. Sedan på kvällen har jag bakat bröd och bara tagit det lugnt. Nu är klockan lite mer än åtta och jag är redan helt slut, så jag tänkte sticka och se en dålig film till klockan tio (då jag får ta medicinen igen, det är lite jobbigt att man måste planera allt efter den, måste till och med gå upp en timma tidigare för att ta medicinen och sedan kunna äta frukost i vanlig tid), och sedan ska jag sova.

När man har ont i munnen - som jag har nu - uppskattar man verkligen det som inte gör ont. Då jag gått på medicin i tre och en halv dag har jag börjat bli bättre, och jag blir så glad! Idag kunde jag borsta tänderna utan att anstränga mig för att öppna munnen tillräckligt. Nu är det bara när jag öppnar munnen för mycket, eller råkar spänna kinden samtidigt som jag öppnar, som det gör ont, i torsdags tog det mig en halvtimma att äta upp min frukostyoghurt för att det var så svårt att få in mer än ett russin från müslin i taget.


Penicillin och vatten

Yes, så kan det gå när man har för vassa visdomständer. Har fått en infektion, och måste därför medicineras i tio dagar...

Om en vecka och två dagar åker jag och A-C till London! Det ska bli så himla roligt! Jag är peppad till tusen och kan inte sluta titta på basar! De har ute cirka hundra på nätet, men det sägs vara ungefär en tredjedel av allt de har hemma, och det ska bli så fantastiskt! Jag kan inte sluta leta på hemsidan och se om jag hittar någon som kanske skulle passa mig. Naturligtvis gör jag det och tycker det är jobbigt med pengar, som vanligt. De jag har fastnat för just nu de senaste tio minuterna är dessa:

http://www.contrabass.co.uk/2773.htm
En fyrsträngad halvt Ronald Prentice, halvt Akos Balazs som verkar jättebra, och lite rolig till formen också.

http://www.contrabass.co.uk/2424.htm
En Femma! Åh, så gärna jag vill ha en femma, och de säger att den är bra! (Det är ändå lite ovanligt)

http://www.contrabass.co.uk/2737.htm
Fyra... Bara för att det står att den är perfekt för att vinna ett jobb, haha

http://www.contrabass.co.uk/2767.htm
Ett till tvåpersonersbygge. Den visar sig ha exakt samma beskrivning som den första basen här i listan... Hmmm..

Ne,j nu går jag försöka sova.
G'natt

RSS 2.0