Pasta med svampgegga (mycket god)

Jag är otroligt trött just nu, och har lite svårt att sova. Har beting på onsdag, men kan inte öva ordentligt, då mitt vänstra långfinger mår dåligt ibland. Jag är orolig för flytten, var ska jag bo? Vill verkligen ha en studentlägenhet där, men vad gör jag om jag inte får någon? AAAAAAAaaaaaaahhhhhhh!!!!!!!!!!
Jag stör mig på allt som E2 gör, allt... Och det stör mig att jag störs av det. Det blir så skönt imorgon när jag slipper se hennes disk stå framme. Jag ska städa hela lägenheten (utom hennes rum) och se till att den hålls ren tills hon kommer tillbaka om två veckor. Jag kommer slippa känna lukten av hennes parfym varje morgon (den luktar äckligt), slippa se henne tavvla på min dator, jag kommer få ha mina tamponger ifred, min hårborste, mina handdukar... Det är inte farligt, och jag vet om det, men jag har verkligen ont av det! Igår var jag på skolan utan att göra någonting (nästan) i tre timmar bara för att jag inte ville gå hem. Hade jag haft eget skulle jag ha gått hem långt innan det.

Och nu bara klagar jag, trots att jag egentligen tycker om människan, det är bara så påfrestande att bo tillsammans, jag behöver lite utrymme, ganska mycket. Lite renlighet. Jag behöver mitt eget ställe, så kan vi nog behålla vänskapen på en bra nivå ändå!

Vad gälle annat vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Kan faktiskt inte rå för att jag är upptagen och jobbar hela sommaren. Eller jo det kan jag väl, kan säga upp mig från jobbet, gå i konkurs och leva ett liv som uteliggare de närmaste femtio åren, men det vill inte jag, så jag jobbar. Det är inte med mening som jag gör någon ledsen (eller trött) om jag nu gör det, vill bara inte bygga upp några falska förhoppningar om att jag kommer kunna träffa vem som helst när som helst, för det går inte , inte om man inte befinner sig där jag är.

Nu har jag dessutom smittats av ett förkylningsvirus som glider runt på skolan, väldigt roligt måste jag ju säga...

Och mina knän! Om någon hittar ett par som verkar bra och är till salu får ni höra av er!

nu har jag klagat färdigt
Öva var det


Thai, mintkaka, kaffe och vin

Usch, jag har ett i-landsproblem; trivs otroligt bra med att bo med E2, men (men men men men men) jag har ett väldigt stort behov av att ibland vara ensam, och det går inte när man bor så här. Jag stör mig på allt som görs och sägs (okej, inte allt, men alldeles för mycket) och jag hatar det. Jag vill kunna komma hem och inte behöva bry min om någon annan, kunna ha alla grejor på ett visst sätt, ha på vilken musik jag vill, slippa ha på en viss musik som jag inte vill, ha mina saker ifred, ha fönstret så öppet som jag känner för, slippa bo i någon annans vardagsrum... Inget illa mot E2, jag gillar henne verkligen skarpt, men jag är rädd att vår relation ska gå i kras om vi bor ihop, men hur ska man säga det på ett fint sätt så att hon inte blir sårad och arg? Jag menar inget illa med det, men jag skulle må så mycket bättre i hjärtat och själen, och jag tror vår vänskap skulle bli starkare av det. Undrar om hon känner likadant..? Jag vet att hon inte vill bo ensam, eller det är i alla fall vad hon säger själv, men man vet ju aldrig. Jag tror det kan vara bra för alla att bo själva ett tag,  även de som är lite rädda för det. Det vore så underbart att bo på gripen! Många fina människor där (och nej, inte bara E1, även om han är en stor alnedning ;)), och de håller ju på att rusta upp det ordentligt nu, så jag tror det blir riktigt fint jag! Hoppas jag får en lägenhet där. Såg förresten att E2 sökt på kollektivboenden också, det är bra...

Nej sova var det, ska vara på gymmet 05:30 imorgon, hehe


En liten tortellini

Vilken dag! Låg vaken halva natten (jo det var ju inte ritkigt vad man kan kalla idag, men ändå), för jag gör ofta så när jag sover ensam numera. Grubblade på ditten och datten, mest ditten, och hjärtat slog snabba hårda slag, så det gick helt enkelt inte att sova. Vaknade sedan (så jag somnade till slut) och gick till gymmet (var där lagom till 6-nyheterna :D) och gjorde bra ifrån mig trots de onda knäna. Satt sedan med frukosten och datorn i nästan två timmar för att skjuta upp ett obekvämt telefonsamtal som sedan tog mig cirka en minut. Kom till skolan efter någon timma alltså, och lagom till lunchen åkte jag och E1 till stan för att ordna några ärenden som tog otroligt mycket kraft, och för att fira att vi klarat det handlade vi; han en jättesnygg "skinn"jacka och jag ett par "byxor" (trots att pengarna inte kommer förrän imorgon! Styggt!). Sedan bar det av tillbaka till skolan för lunchen (som alltså inte ägde rum förrän 16!) och efter det blev det stress tilöl mso-ung-repetitionen, då jag missade bussen med en minut... För att bättre på min dag missade jag även bussen tillbaka, så jag gick med basen på ryggen från konserthuset till skolan (en promenad på cirka 30-40 minuter, med bas då), så nu är jag helt slut, och mina axlar lever inte förrän på torsdag, i bästa fall...

Imorgon blir det tacokväll med massa fina människor, och på torsdag ska vi (A-C, E2 och jag) på Sex and the City2! Wohoo! Kommer ihåg när jag såg den förra på bio, det var en fin dag. jag körde bil till Jönköping om jag inte minns helt fel, och var en gång helt ensam i hela salongen med att skratta... hehe...

Beträffande andra saker vet jag int evad jag ska tillägga...

Hade en jättefin halvårsdag, om jag inte nämnt det? Jättefin! Jag är lycklig!

Hela sommaren ska jag spendera tillsammans med jordgubbar, så om någon har vägarna förbi vet du var du kan hitta mig (förutom 2 juli, 10-20 (ca) juli samt någon gång typ 11-25(?) augusti, för då är jag bortrest).

Nu ska jag sova, hoppas inte E2 har med sig en massa folk hem. Hon hade beting idag, så de har klarinettfest... Men
det löser sig väl...


RSS 2.0