Svampgrej med pasta (och varm choklad)

Det ær så ensamt och tyst hær. På dagen går det bra, men såhær på kvællen... Jag skulle kunna skippa kvællarna fram till på onsdag, då vill jag vara med. Det gør ont!

Vet inte om jag ska till jobbet imorgon eller inte, men misstænker att det inte ær något, då alla jordgubbar regnat sønder... wohoo...

Jag ser massa mørka moln och regn, men hær skiner solen från klar himmel...

Imorgon ska jag måla klart och antagligen åka till Svågertorp før att køpa tyger, sedan blir det Eclipse med A-C!

Idag var jag och hæmtade osthyveln i den gamla lægenheten (skulle hæmta dørrmattan också, men glømde den...) och hela gatan var... ja jag kænde inte igen mig! Det var klotter øverallt, skræp, muggar, lukt av gammal kiss och en massa soffor och fåtøljer! Vem stæller ut sin soffa på gatan bara så dær? Och nær jag sæger "massa soffor" menar jag inte två-tre stycken, jag menar att jag såg kanske 40! Hela rondellen vid folkets park var belamrad och alla gator runt omkring likaså. Jag førstår det inte!

Nu ska jag kissa

Frukost: müsli, mjölk, kaffe och gårdagens kladdkaka

Jaha, då var man ensam igen i staden Malmö. För lite drygt en timme sedan lämnade E1 lägenheten för att bege sig till Gran Canaria, där han ska stanna i en månad (nästan) för att slippa pollenet i luften. Men han gav mig en fin morgon, ett härligt uppvaknande av försiktiga kyssar i hela mitt ansikte, kommer att sakna det...

MEN! Idag får jag min lägenhet! De första grejorna är redan inköpta (prydnadssaker visserligen, men ändå), så nu blir det till att greja med den! Mor och far kommer ned hit någon gång inom en vecka och ska hjälpa mig att flytta, så innan dess blir det väl till att packa alla mina saker och kanske plocka isär bokhyllan, som för övrigt ska målas vit. Jag är sjukt pepp på detta, så månaden kanske inte tar lång tid. Dessutom är det Aurora om en dryg vecka, så där kommer tiden att gå, och efter det blir det besök hos mormor och hemma i gamla Uschle, så jag har en del för mig, det har jag. Det blir nog nästan värre för honom, tänk att behöva vara där i fyra veckor utan någon att umgås med utöver sig själv... Men men.

Om en fyrtio minuter ska jag till jobbet. Igår var det kaos och vi sålde för 21.000 kronor! Det är väldigt mycket för att vara en vanlig dag, så idag ska jag ta fram väldigt mycket i början, så att jag slipper gå på ett tag.

RSS 2.0