knäckebröd och gröt

Helgalen kväll! E och N, hur gick det till? Minnet har man väl kvar, och det är ju bra det i alla fall... Pratade med L också, fast han var inte riktigt lika borta som jag. Kom fram till att vi inte var någon bra idé, och att vi skulle lära känna varandra ordentligt som vänner istället, så vi satt och pratade rätt länge. Jag umgicks med folk jag inte vanligtvis hänger med speciellt mycket också, och lärde bland annat känna O och Geten lite mer :P Jag är faktiskt väldigt nöjd med gårdagen, tror det är därför jag känner mig så uppåt idag. Ingen ångest och inga frågetecken. Det känns skönt!

Nu blir det tvättning i våra underbart snabba  tvättmaskiner! Wohoo!

För onyttigt för att skrivas ned här

Jojjo, jag sköter mig allt! Springenad i morse också, och imorgon blir det av igen! Sedan sallad till lunch också :D
Sitter och grejar med nya datorn hos A-C och hennes internet. Måste fixa uppdateringar och sådant innan jag sätter in vårt internet, då det är begränsat. Den luktar till och med ny! 
Om ett tag blir det konserthuset också. Efter paus då, för att vi inte har orkat/hunnit pallra oss dit för att fixa biljetter, och vi kommer ju ändå in gratis :P
Annars känner jag mig ignorerad idag, och vet inte riktigt hur - eller om - jag ska göra nåtot åt det... det får vi se...

Kycklingpaj och STOOOOOOOOOR fruktsallad (och te)

Så om livet bara bestod av sms och facebook... då vore det mindre komplicerat...  man kunde strunta i saker, som man inte kan strunta i nu, och undvika andra saker... Men man skulle nog sakna vissa saker också... Doften på min kudde, som fortfarande finns kvar. En blick. En känsla. En händelse...  Detta är inget som går att undvika alldeles för länge utan att det blir konstigt, det är därför det hade varit lättare med sms... Varför..?

Våran handikappade TV skulle jag däremot inte sakna; man får byta kanal, byta tillbaka igen, stänga av ljudet och sedan sätta på det igen var och varannan minut för att få en hyfsad bild utan alldeles för mycket knaster. Vi borde nog ringa till Telia.

Knäckebröd med kalkonkorv

Öva, öva öva! Det är vad min tid går åt till nu för tiden. Aldrig förr har jag spenderat så mycket tid på skolan, och aldrig har jag haft så få lektioner som nu. Jag har 5 fasta lektioner i veckan av vilka den längsta är 1,5 timma lång, och de är placerade så att jag är helt ledig på ons- och torsdagar. Himmelriket, skulle väl någon kalla det, men jag har myket att göra, och är det meningen att man ska öva cirka sex timmar om dagen plus att man ska hinna med alla läxor blir det ju faktiskt en del. Jag har kommit framt ill att jag inte kommer ha en enda skolfri dag förrän jag åker hem (på jullovet)... Jo, jag går till skolan även på helgerna... Det finns inte alltid övningsrum heller, så vi sitter i korridoren (min underbara korridor, där vi umgås och har roligt :D). Man får inte öva i de andra korridorerna, eller det finns väl inget direkt förbud, men det uppskattas inte...

Just nu har vi ett orkesterprojekt och spelar Beethovens 3:e symfoni (Eroica), Mendelssohns Overtyr till En Midsommarnattsdröm och Mozarts fagottkonsert i... är det B-dur? Jag kommer faktiskt inte ihåg, och jag misstänker att folk inte bryr sig i alla fall, haha. Beethoven är fantastisk i alla fall... Och hela det här projektet innebär att alla lektioner i veckan är inställda! Däremot repar vi mellan 10.00 och 15.15, ochförst efter det kan man  öva enskillt. Det är lite jobbitg, för man blir så trött av repetitionen, och så måste man hålla sig koncentrerad och vaken efteråt också... Tur att vi har en mjuk och go' soffa i korridoren att ligga på.

Jag är på ny killjakt också, får se hur det löser sig den här gången. Än så länge har han bara sovit här tre gånger (under visst inflytande av alkohol (nej, vi hade inte sex)), men det känns som om det skulle kunna bli något... Jag vill att det blir det i alla fall, sedan beror det ju på vad han vill också... Får ta tag i och prata om det en gång... Inte nu... (A)

Molnigt är det idag! För första gången på hela tiden jag har bott här nere, eller om det kanske är andra dagen... I alla fall fäörsta dagen som jag hade på mig jacka till skolan. Vi har haft sommar hela tiden annars! Nu ser det jättegrått ut, så man blir lite smått deprimerad... Illa.

Annars lever Elin och jag gott: vi sover finfint i våra sängar (min knakar lite konstigt efter lördagens bravader, men den kan ju ha varit sådan sedan förut), går på promenad flera dagar i veckan, äter ordentligt (praktiskt taget bara knäckebröd, gröt, sallad och linser :P), har folk som kan köpa ut alkoholhaltiga drycker, många mysiga filmkvällar och - som jag nog sade i det förra inlägget - världens finaste lägehnet.

Nej, nu ska jag leta upp Elin, och kolla vad det blev av henne, och kanske lukta lite på min kudde :D

Gröt, knäckebröd och korv

Oj, oj, oj! Malmö är fantastiskt! Jag har träffat så fruktansvärt mycket folk, och de allra flesta är underbara. Naturligtvis finns det saker man ångrar, önskar kunde gått annorlunda, eller som skulle kunna gå fortare framåt, men på det hela taget har jag haft en otroligt trevlig, rolig och underhållande tid här - än så länge. Dock har jag inte tid att göra speciellt mycket annat än att öva, göra läxor, handla mat (, gå på alla fester) och sova, så jag känner att jag halkar efter med vissa saker såsom att handla kläder och träffa övriga vänner och familjen. Har bestämt mig för att inte åka hem förrän jul också, får se om det går. K'nner inget speciellt behov av att åka hem just nu i alla fall.

Idag ska vi (jag och Elin) förhoppningsvis ha makeover-dag, får se hur det blir med det. Sedan är det skolan och övning som gäller.

Våran lägenhet är en bastu, btw.

Inflyttningsfest nästa helg! Kom!

RSS 2.0