Russin

Nu sitter vi här igen, E och jag, och väntar på att vårt nybakade bröd ska bli klart så att vi kan sätta in kladdkakan i ugnen. Vi har det ganska bra faktiskt. Solen skiner vackert idag, även fast den nu nästan gått ned, så att man (jag) blir lycklig och känner mig nästan mer kär än vanligt. Det gick bra på gemensam idag också, och det förbättrar allting.

Jag har varit i Norge sedan sist också och lärt känna Es familj bättre. (Jobbigt att alla heter något på "E", då heter ju alla samma sak här...) Vi hade jättetrevligt, och naturen förgullde hela resan, som verkligen hade varit något även utan naturen. Jag åt mig tjock på norsk mat, och njöt av att inte ha några som helst krav på mig annat än att vara trevlig och social (något som gick ganska bra). Jag vill tillbaks.

I förrgår ringde F till mig och berättade om hur han dog den 6 mars. Blev lite chockad först och började fundera på hur han kunde ringa till mig när han var död, om han kanske hade spelat in samtalet, så att jag egentligen bara pratade med en bandspelare. (Det faktum att det måste vara svårt att spela in en sådant band efter sin död slog mig inte) I vilket fall hade han fått en hjärtinfarkt och varit död i en och en halv minut, men som tur var var M hemma och kunde ge honom första hjälpen, så att han kom tillbaka till livet. Sedan hade han blivit opererad och varit på "semester" på Sahlgrenska i en månad. Den gubben alltså...

Men nu ska jag äta kokostoppar i väntan på att brödet blir klart. Nu när jag tränar regelbundet kan jag ju äta vad som helst ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0